Wie is Shari Van Den Bremt

 

Meester Van Den Bremt heeft naast de rechtenopleiding ook een master in de Pedagogische Wetenschappen (UGent), een postgraduaat marketing (EMS) en een master in management innovation and entrepreneurship (AMS). Dit zorgt ervoor dat zij op verschillende vlakken de zaak kan inschatten, niet enkel op juridisch vlak.

Dit zorgt er eveneens voor dat ze met een persoonlijke aanpak uw belangen behartigt, zowel voor de rechtbank als daarbuiten. Alvorens een procedure aan te vatten, zal zij steeds eerst de winstkansen inschatten zodat u duidelijk geïnformeerd bent.

Ze gaat voor elke cliënt tot het uiterste en hecht veel belang aan preventieve dienstverlening en eventuele bemiddeling. Een minnelijke regeling kan namelijk veel kosten en tijd besparen.

Meester Van Den Bremt gelooft eveneens in de kracht van bemiddeling. Dit is dan ook één van de zaken die zij zeker wil proberen, indien de cliënt hiervoor open staat.

Door een jonge, dynamische en veelzijdige ingesteldheid, garandeert meester Van Den Bremt een kwaliteitsvolle en efficiënte behandeling van uw zaak.